<h2>Κτηνοτροφική Μονάδα Κουκάκης</h2> <h2>Κτηνοτροφική Μονάδα Κουκάκης</h2> <h2>Κτηνοτροφική Μονάδα Κουκάκης</h2> <h2>Κτηνοτροφική Μονάδα Κουκάκης</h2>
Previous Next
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
 
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
Κουκάκης | Κτηνοτροφική Μονάδα Κιλκίς
Η κτηνοτροφική μονάδα μας “ΚΟΥΚΑΚΗΣ” η οποία εδρεύει στους Κάτω Αποστόλους στο Κιλκίς, δραστηριοποιείται με την αναπαραγωγή αγελάδων και την εκτροφή βοοειδών προσφέροντάς σας προϊόντα υψηλής ποιότητας και γεύσης, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Ο ιδιόκτητης τεχνολόγος γεωπόνος Κουκάκης Παναγιώτης, έχει στην εταιρεία του άλλους 2 κτηνίατρους και παρέχει τεχνολογικές συμβουλές σε κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις βοοειδών αιγοπροβάτων και διαφόρων μικρών ζώων κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων.

Είμαστε στη διάθεση σας για πληροφορίες όλο το 24ωρο, με γνώμονα πάντα το σωστό ποιοτικό έλεγχο των ζώων.

 
Οι αγελάδες μεγαλώνουν κάτω από ιδανικές, υγειονομικές και περιβαντολλογικές συνθήκες εκτροφής. Τα μοσχάρια μας έως 4μηνών τρέφονται με μητρικό γάλα και μετά την ανάπτυξη τους συνεχίζεται η πάχυνση με φυτικές ζωοτροφές και βιολογικά ορυκτά πετρώματα.

Τελευταίο στάδιο της ζωής ενός βοοειδούς είναι η μεταφορά του στο σφαγείο όπου πραγματοποιείται 12 με 15 ώρες πριν την σφαγή, προκειμένου να ηρεμήσει και το κρέας του να είναι πιο μαλακό. Η κτηνοτροφική μονάδα μας συνεργάζεται με τα καλύτερα σφαγεία της περιοχής για την διαδικασία η οποία πραγματοποιείται κάτω από αυστηρούς υγειονομικούς και κτηνιατρικούς ελέγχους.
 
 
 
 
 
 
Η ξεχωριστή γεύση και η ανώτερη ποιότητα του μοσχαρίσιου κρέατος αλλά και του γάλακτος, όλα αυτά τα χρόνια έχει κινήσει το ενδιαφέρον πολλών κρεοπωλείων σε όλο το Κιλκίς και τις γύρω περιοχές που τους προμηθεύουμε διαρκώς με τα προϊόντα μας.

Ο λόγος που ξεχωρίζουν τα προϊόντα είναι γιατί καθημερινά τα βοοειδή μας τρέφονται με πρόσθετα αρωματικά βιολογικά πετρώματα (ζεόλιθος και ατταπουλγίτης), γεγονός που χαρίζει στα βοοειδή μακροζωία, αφού καθαρίζει το συκώτι τους και καθιστά το γάλα πιο εύγευστο και το κρέας μαλακό και μοναδικό σε γεύση.
 
Διαθέτουμε γάλα και νωπό μοσχαρίσιο κρέας εξαιρετικής
ποιότητας σε χονδρική πώληση.
 
 
 
 
ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ


1. ΣΒΕΡΚΟΣ: 
βραστά, σούπες & μαγειρευτά
2. ΚΑΠΑΚΙ: μαγειρευτά & κιμάς
3. ΣΠΑΛΑ: μαλακό κρέας με κολλαγόνο, ό,τι πρέπει για σούπες, ιδίως το "χτένι"
4. ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ: σχάρα ή γουβέτσι
5. ΣΤΗΘΟΣ: πλούσιο σε λίπος, ό,τι πρέπει για βραστά
6. ΚΟΝΤΡΑ: μπιζόλες για μαγειρευτά & κιμά
7. ΛΑΠΑ: κιμάς με αρκετό λίπος, μπιφτέκια
8. ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ - ΚΙΛΟΤΟ - ΤΡΑΝΣ: κοκκινιστό, λεμονάτο & κεμπάπ
9. ΝΟΥΑ-ΟΥΡΑ: 
ψητό κατσαρόλας, λεμονάτο, κρέας χωρίς λίπος
10. ΚΟΤΣΙ: ό,τι πρέπει για βραστά και για ψητά
11. ΠΟΝΤΙΚΙ: ό,τι πρέπει για βραστά και για ψητά